ФАНТАСТИКО редовно лъже в цените, има разлика между написаното на етикетите и “касата”, внимавайте, крадат ви... Държавата си трае, подходящо “стимулирана”
Да, става дума за “Фантастико”.
В тази верига е постоянна политика цените на етикетите по щандовете да се различават от цените на касата.
Хората не внимават и често са измамени.
Пускани са стотици жалби, но държавата нехае. Вероятно проверяващите чиновници са подходящо “стимулирани”.
Ако видите разликата на касата, и направите проблем, са инструктирани веднага да ви успокоят, да ви предложат да оставите стоката. Т.е. НЕ СТАВА ДУМА ЗА ГРЕШКИ, както ви обясняват – всички служители са наясно и са обучени бързо да потулват случая, за да не се вдига шум.
Обикновено ще ви кажат, че нещо е било на промоция, която е изтекла, и са “забравили” да сменят етикета. Или касиерката ще започне да се ядосва на “тези идиоти”, дето подреждат щандовете и са “забравили” да сменят етикета.
Абсурдното е, че понякога дори се различава етикетът, залепен на самия продукт, от този на касата. Не етикетчето пред продукта, дето се “разместило”. На самия продукт има грешен етикет. Т.е. става дума за откровена злонамереност, защото тези етикети се печатат от същата машина, която е свързана и с касата. Не може данните да са различни.
Абсолютно редовна практика е и да се разместват етикети. Т.е. пред продукт, който е различен (например вино) има червено етикетче за промоция. Но това се отнася до виното в съседния ред. И човек не се замисля и взима. После на касата не доглежда и плаща. Много често дори продуктите от промоцията изобщо ги няма, но етикетчетата им стоят, за да заблуждават хората за някой друг продукт.
Много пъти се случват скандали с хора, които виждат, че това е последователна политика. Но нищо не се променя.

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

Най-четени