Ако Тодор Живков бе жив и на власт, то повечето политици нямаше да бъдат на свобода, не зная дали в Белене или някъде другаде. Това каза внукът му Тодор Славков, който взе участие в телевизионно предаване, пише „Стандарт”.

Според внука на бившия първи, днес личните интереси стоят над държавните, което е пагубно. Малък Тошко изрази задоволство от факта, че много хора почетоха рождението на бившия лидер, като отбеляза, че на 100-годишнината, преди 7 г., е имало 2000 души.
„Отношението на местните към Тодор Живков няма да се промени. Някога на мястото на главната улица минаваше пътят за Етрополе. Благодарение на него градът дължи сегашния си облик“, казва мъж, наближаващ 50-те.
„Нямам спомени от неговото управление. По принцип обаче младите в Правец знаят кой е Тодор Живков и нямат отрицателно мнение към него“, казва жена на около 25 г., нямаща желание да се представи.
„Младите преосмислят Живков като личност. Чувам положителни оценки за управлението му от хора, които не са живели изобщо по негово време“, добавя друга млада жена.

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

Най-четени