Обмислям този пост от шест дни. И ще започна направо: Мили хора от Villas Elenite, не ставате за нищо. Ни-що! Храната ви не става за нищо, стаите ви също, а за почистването да не говорим! Не вярвах, че през 2018 може да има подобен туристически „продукт“ като вашия, ама го преживях! Със семейството си! Да започнем с таксата „паркинг“ в размер на 12(!) лева на ден. За да е паркирана колата на 30 мин. пеша извън комплекса. В който уж не влизали коли! 
Продължаваме с качеството на храната, което е под всякаква критика. Снимките говорят сами. Чудя се г-н Арабаджиев и съпругата му – тя и кръстница на един хотел в София дали биха яли от храната на снимките? 
А за „чистотата“ в ресторанта да споменавам ли? А за „почистването“ на стаите? За което трябваше два дни да се моля и да се карам на рецепция? Четири ходения за един ден, за да изчистят най-после проклетата стая! И после пак да повишавам тон, за да получим нови чаршафи и „чисти“ кърпи на четвъртия ден от престоя ни! Кой ви даде четири звезди, питам? Кой ви каза, че клиентите трябва да се молят за сапуни и тоалетна хартия? 
И на кого да се молят, след като 95% от персонала ви говори само и единствено руски език? И не разбира дума на английски, да не говорим за български! Къде попаднахме – в Сочи ли? Сигурно дори там е по-добре. 
Продължаваме. Непочистени басейни, камъни на плажа, остра неприятна миризма всяка сутрин, когато тичах на уж свежия ви въздух! Нито една рампа за детски колички и стълби до безкрай! И 40 лева за преглед на детско зачервено гърло в медицинския пункт? Вие сериозно ли?
Вие сте точният пример защо българите не ходят на българското море. Точно вие! Препоръчвам на всички, прочели този дълъг пост – не стъпвайте в Елените! Аз лично няма да стъпя и в нито един от хотелите на Victoria Group Hotels & Resorts!












Автор: Dimitar Draganov 
Източник: Фейсбук

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

Най-четени