Приятели на Светския звяр ни изпратиха и своя информация, която ще публикуваме в класацията ТОП 10 на гейовете в България. Тази класация далече не изчерпва многобройните родни "меки китки", но има личности, за които е изписано доста. Такива са Мариус Куркински, Владо Пенев, Дим Дуков, Владо Карамазов, Милен Цветков и още много други.
Като общ елемент в биографията на доста от изброените неизменно се споменава пи ар и благотворителят лорд Евгени Минчев, който е създал едни и издигнал други. Самият Минчев казва, че който е пипнал го е направил златен. И иронично намигва: "Зависи къде ги пипам, все пак".
Вижте сами, кой къде и кого пипа.

Под номер 10 в класацията попада Васил Найденов. В гей средите ветеранът на естрадата и на "лявото братство" е популярен като Леля Скруч, заради безкрайната си свидливост.
Той никога не е заявявал открито своята сексуална ориентация, но пък и никога не крил, че от години живее на семейни начала с импресариото си Ивайло Манолов. Присъствали на „семейните“ им скандали по време на репетиции и зад кулисите, че сто са били шокирани от женското поведение на двамата. Те си говорят в женски род, а обидите, които си отправят могат да изчервят и най-бруталните хамали. Според клюката дори имат неофициален гей брак.
Деветото място е за Камен Воденичаров, когото нежните събратя наричат галено Кацко.
Той е известен с многобройните си креватни истории с доста родни знаменитости. За разлика от много свои събратя Камен никога не е демонстрирал близост с жена. Кацко вкара в бизнеса не един и двама „братя по съдба".Един от късметлиите е поп певецът Крум, който ce залюби с Кацко и си спечели силна ротация по канала „ММ", когато той все още бе собственост на Камен. След като Воденичаров обаче фалира и се наложи да продаде телевизията си, хитрата лисица Крум веднага напусна любовника си и забегна при далеч по-успешния Миро.
Като стана дума за Мирослав Костадинов, известен като Миро Каризмата веднага го нареждаме на осмо място. Неговото „партизанско“ име е Мирела Френи.
Миро дълги години отклоняваше настоятелните въпроси на журналистите дали е хомосексуалист. Преди няколко години изпълнителят на "Губя контрол" изгуби наистина контрол и заяви: „Голяма работа, ако съм п*дал, важното е да съм истински човек. По-добре ли е да си паднеш по подли и неприятни хора, които са готови да те използват и да ти вземат парите. В гей средите се говори, че след връзката си с Евгени Минчев, Миро е бил съсипан от мъка. За да излезе от това състояние и да стане „хетеро“ Миро взе, че се ожени за своя приятелка, с която поддържали 11-години връзка от разстояние. Булката живеела в Лондон, Миро в София. Дали този брак е проформа ще покаже времето.
Седми в класацията се нарежда Атанас Месечков, популярен като Мис Пълнолуние.

Името му беше спрягано в много скандали. Често на мушка е сексуалната му ориентация. Зложелатели коментират, че именно това е причината да сключи прибързан брак миналата година. Той искал да може веднъж завинаги да се откаже от гей живота си и да започне на чисто като нормален мъж. Името на известния танцьор беше забърквано с това на Иво Аръков, евродепутата Андрей Ковачев, на кримирепортера от bTV Росен Цветков, Антон Хекимян  и още други знайни и незнайни господа, с които Месечков делил постеля през годините.
Д- р. Ангел Енчев е на шесто място. Грозната Бети или Бети Пловдивска, като го наричат подобните нему, също е от скритите лимонки с меки китки.

През 2010-а той се ожени за манекенката Теди Велинов, но само след година се заговори, че двамата се развеждат. Клюката разнасяше, че хубавицата, за която се е оженил е параван за различните му предпочитания в секса. Според запознати, завършилият в Атина пластичен хирург всъщност бил фен на гръцката любов. По същия повод той цитирал сентенцията, че гърците били измислили секса, а го усъвършенствали, като добавили жена. Дали жената излиза от уравнението на д-р Енчев можем да гадаем. Бившият му пиар - лорд Евгени Минчев ъф Итън взриви публичното пространство с признанието си, че д-р Енчев го държал за ръката и му шепнел: „Скъпи, ти ме създаде!”.
Пети в класацията попада тв водещият Юксел Кадриев.
Той яростно отрича твърденията на Лорд Евгени Минчев, че е бил негов любовник. Помежду си  нежните му събратя,  освен Юки го наричат и Буля Минчевица. След като дори собствената му съпруга -  оперната певица Бонка Георгиева го обвини в афера с мъж и го напусна, той пак продължи да поддържа версията, че е праволинеен и няма нищо общо с мъжките ласки. Тогава тя сподели в интервю: „Ще ме убият, ако разкрия кое е ченгето-любовник на Юксел!“. Говори се, че работодателите на Юки са го притиснали да се придържа твърдо в руслото на хетеросексуалната публичност. Напоследък се заговори за връзка на Юки с репортера Денислав Борисов, които водещият взел под крилото си и с чиито протекции младежът си извоювал работа в националната медия. Говори се, че скандалната снимка (горе), която бе публикувана в столичен вестник, на която Юки се целува с мъж е разболяла дъщеря му.
На четвърто място ще наредим фолк малко популярния с творчеството си певец Крум.
Той не спира да се хвали с огромното си мъжко достойнство, но пък запознати твърдят, че то изобщо не му е нужно, тъй като Крум е винаги жената във връзките с мъж. Наричан Крумяна той е един от най-изявените родни любители на мъжките ласки. Сред мъжете с които е мачкал чаршафите се нареждат Евгени Минчев, Миро, Любо от “Те”, скандално нашумелият Азер Меликов, който беше съветник на премиера Сергей Станишев по време на неговото управление.
На почетното трето място нареждаме легендата Азис.
За Василка и нейната сексуална ориентация е изписано толкова много, че едва ли ще добавим нещо кой знае колко шокиращо. „Едно е да видиш певица да прави свирка на някого. Съвсем друго е да видиш певец да прави свирка“,казва Азис, след като гръмна клюката, че той има секс клипове с всичките си любовници сред които Ники Китаеца, Велизар и още куп други мускуляги. Преди девет години Василка стана баща на дъщеричката си Рая, която е родена от най-добрата му приятелка Гала. Още витаят слухове и съмнения, че Азис не е биологичният баща на детето.
Актуалната фолк звезда Галин се нарежда на второ място в класацията ни.

Той яростно отрича мълвите, че си пада по мъже. За него се носят легенди, че мачка постелята на известен бизнесмен, производител на мебели. И той подобно на други свои колеги мълчи по въпроса и от време навреме лъсва на някоя снимка в прегръдките на непознато момиче, което после изчезва в небитието. Само,че най-топлите кадри, публикувани в „Уикенд“, заснети от папараците на изданието, показват съвсем друго.

Новият любовник на Галин най- после бе разкрит. Партньорът му се казва Ивайло и е бисексуален. Преди да се отдаде на певеца, имал връзка с танцьорка от известна формация. Преди седмица Галин и приятелят му Ивайло събраха очите на варненския бряг, след като решиха категорично да се намажат един друг с плажно масло ала филм за възрастни. По време на престоя им във Варна, един от ангажиментите на Галин бе концерта на Пайнер в морската столица, след който той имаше участие в дискотека на морската алея.
Фенове на изпълнителя свидетелстват, че през цялото време той е бил неразделен с приятеля си Ивайло. Младото лъвче Иво е винаги до певеца.

На първо място, заслужено се нарежда най-актуалният и желан гей в държавата - Антон Хекимян, наричан Кака Тонка, сочен за най-добрата приятелка на Лили Иванова.
Преди време Антон Хекимян се е раздели с годеницата си Василена заради страстна афера с атлетичен младеж. Хекимян нямал никакъв афинитет към жените, твърдят негови колеги от сутрешния блок на Би Ти Ви. Според запознати с житието-битието на арменеца едно от последните увлечения на Антон бил негов колега от медията. За кратко той имал авантюра с разследващия журналист Росен Цветков, който пък го заразял заради танцьора Наско Месечков.
Лятното турне на “Тази сутрин’’ се оказа добре дошло за Антон Хекимян. Сподвижник на топ новинаря в туровете по заведенията е неговият оператор Петър Джанаваров, по прякор Джанката. Последният доби популярност в началото на юли, след като беше ударен болезнено от Петър Низамов- Перата на протеста в ромския квартал в Асеновград. Преди няколко дни Хекимян сутрешния блок на Би Ти Ви на открито в Царево, а след края на предаването с Джанката заедно прибираха техниката.
Щом събраха осветлението, камерите и микрофоните, двамата мъже се отправиха към хотела си, за да си вземат душ и да се приготвят за плаж. Предстояха им чудесни часове заедно в близост до морето. На заздрачаване папараците на „Уикенд“ отново засякоха Хекимян и Петър. Водещият и операторът му крачеха към крайбрежно заведение.

Щом стигнаха ресторантчето, тв кадрите тутакси поръчаха бира, цаца и пържени картофи. Остатъка от вечерта те прекараха в хапване, пийване и сладки приказки, а когато съвсем се стъмни, Хекимян повика сервитьорката, плати сметката и поведе колегата си Джанката към хотела. 

Тонката по прякор Кака Тони отдавна има двойнствен живот. И от прякор- Малкия Бареков скоро стана Кака Тони, понеже колегите му разбраха за страстта му към млади артистични мъже. Бареков беше от малкото истински мъже в БТВ. За разлика от него Тони, Юксел Кадриев и Жоро Тошев предпочитат мъже и съжителстват под един покрив с приятелите си. Само Тони още се притеснява за имиджа си и го играе бисексуален, за да не си загуби работата. Тъжната статистика сочи, че от четиримата водещи на сутрешния блок на БТВ трима се оказаха с гей ориентация (Оги Бояджиев, Кака Тонка и Виктор Николаев-Цолов). Само най-успешният от тях Бареков предпочита жени - и то красиви!

Източник:blife.bg

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

Най-четени