Има план, наречен "Grenzlager" (граничен лагер - превод от немски), който предвижда всички бежанци в ЕС да се разположат в лагери близо до турската граница.
Това разкри пред нас агент от тайните служби, пожелал анонимност.
Схемата е сходна с тази, която Ердоган прилага по южните си граници - изгражда големи лагери до самата граница, с цел после по-лесно връщане на мигрантите
Граници с Турция имат само България и Гърция. Но Гърция няма да приеме подобно нещо в Западна Тракия.
Така остава единствено регионът на Странджа, Сакар и Родопите, поясни агентът.
Тъй като заселването на милиони мигранти ще предизвика съпротива, то населението трябва да бъде предварително изселено, по някакъв друг повод.
За целта в момента специално оборудвани екипи обикалят по селата, и разпръскват зарази по животните. След това напълно законно, цели села и ферми се унищожават.
Животните са единственото, което държи тези хора там, без тях ще се изнесат сами, обясни ченгето.
Интересно е обаче, че в планираната територия влизат и най-южните Черноморски курорти. Всичко на юг от Созопол трябва да се "разчисти". Това са Приморско, Китен, Царево, Синеморец и пр.
"За целта най-вероятно ще измислят "петролен разлив" или някакво "замърсяване" на водата. Европейска инспекция ще го констатира, и ще затворят всички плажове. Хотелите ще фалират и държавата ще ги изкупи на безценица. Те ще са удобни за настаняване на мигранти..." - каза агентът.

Н.А.

РЕКЛАМА:
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉
ФЕЙСБУК КОМЕНТАРИ👇

0 comments:

Публикуване на коментар

Най-четени